Adresa e Protokollit të Internetit - Adresa IP

Adresa juaj IP është:

IPV4

34.239.173.144

IPV6

Po ngarkohet

PORT
48298
United States of America United States of America
Browser & OS:
CCBot
Other

Nëse ju pëlqen InternetProtocolAddress.org tregojuni miqve tuaj


Adresa e protokollit të internetit shfaq adresën tuaj IP në IPV4 dhe IPV6. Kur doni të dini se cila është adresa ime IP, nuk ka vend më të mirë. Të gjithë kompjuterët në internet kanë një adresë IP. Kjo është mënyra se si ju identifikoheni në internet. Fillimisht interneti u krijua me një perspektivë të parë të besimit. Kjo është arsyeja pse kur hapni një faqe interneti kompjuteri juaj dërgon të gjithë këtë informacion.

Ne ju tregojmë disa nga gjërat që janë në dispozicion për çdo faqe interneti që vizitoni. Të tilla si vendndodhja juaj, titujt e shfletuesit dhe më shumë. Ka shumë që mund të kuptohen nga adresa juaj IP. Shumicën e kohës përdoret thjesht për korrigjimin e gabimeve. Herë të tjera edhe pse i lejon serverit që po vizitoni informacione që mund të mos dëshironi që ata të shohin. Kjo është arsyeja pse ekzistojnë VPN dhe Proxys.

Sido që të jetë, shpresojmë që të kënaqeni me InternetProtocolAddress.org dhe t'ua tregoni miqve tuaj dhe nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni.

Së fundi ne kemi një API nëse doni të ndërtoni një aplikacion me API-në tonë. Është plotësisht falas. Dhe më poshtë janë disa informacione IPV6 nga google që tregojnë shkallën e adoptimit të mënyrës së re për të lidhur internetin.

IPv6 adoptimi


Lidhje me ne:

internet protocol address


Politika e privatësisë Kushtet e shërbimit Rreth nesh Na kontaktoni API Widget IP

© 2023 InternetProtocolAddress.org | VPS.org LLC | E bere nga nadermx