Адреса на Интернет протокол - IP адреса

Вашата IP адреса е:

IPV4

34.239.173.144

IPV6

Се вчитува

PORT
40060
United States of America United States of America
Browser & OS:
CCBot
Other

Ако ви се допаѓа InternetProtocolAddress.org, кажете им на вашите пријатели


Адресата на Интернет протоколот ја прикажува вашата IP адреса во IPV4 и IPV6. Кога сакате да знаете која е мојата IP адреса, нема подобро место. Сите компјутери на интернет имаат IP адреса. Така сте идентификувани на интернет. Првично, интернетот беше дизајниран со првата перспектива на доверба. Затоа кога отворате веб-локација вашиот компјутер ги испраќа сите овие информации.

Ви прикажуваме некои од работите кои се достапни за секоја веб-локација што ја посетувате. Како што се вашата локација, заглавијата на прелистувачот и многу повеќе. Има многу што може да се дознае од вашата IP адреса. Поголемиот дел од времето едноставно се користи за дебагирање. Во други времиња, иако тоа му дозволува на серверот што го посетувате да ги информациите што можеби не сакате да ги гледаат. Ова е причината зошто VPN и прокси постојат.

Во секој случај, се надеваме дека ќе уживате во InternetProtocolAddress.org и ќе им кажете на вашите пријатели и ако имате какви било прашања ве молиме контактирајте не.

И на крај, имаме API ако сакате да изградите апликација со нашето API. Тоа е потполно бесплатно. А подолу има некои информации за IPV6 од Google кои ја покажуваат стапката на прифаќање на новиот начин за поврзување на интернет.

IPv6 посвојување


Линк до нас:

internet protocol address


Политика за приватност Услови на услугата За нас Контактирајте не API IP графичка контрола

© 2023 InternetProtocolAddress.org | VPS.org LLC | Направено од nadermx